Κείμενο υποδοχής

If I had to choose between music, dance or photography, I would choose all three, for I am enchanted with music, thrilled by dance and redeemed by photography!
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική, το χορό και τη φωτογραφία, θα επέλεγα και τις τρεις τέχνες. Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με λυτρώνει!...

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Η φωτογραφία της βραδιάς/Photo of the Night

Ακούστε εδώ/Listen here

4 σχόλια:

 1. Αϊτός έγινες
  Γρήγορα μαθαίνεις.
  Πάω στοίχημα ότι έχεις καλούς δάσκαλους.
  (Πολύ όμορφη φωτογραφία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και ακόμα δεν είδες τίποτα από φωτογραφίες. Υπάρχει αρκετό υλικό ("υλικό", άσχημα που ακούγεται...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πραγματικά θαυμάσια η προσπάθειά σου, ή για να το πω στο πιο μοντέρνο, "δεν υπάρχεις"! Οι αναρτήσεις σου είναι υπέροχες και οι καλλιτέχνες μοναδικοί. Ομολογώ ότι τους περισσότερους δεν τους ήξερα, γι αυτό και σ' ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μας δίνεις να τους γνωρίσουμε. Υπνωτίστηκα από τα μαγικά δάκτυλα (σαν να χαιδεύει σύννεφα, δεν μοιάζει;) της Valentina, κατασυγκινήθηκα και μαγεύτηκα από την δεξιότητα και τη δύναμη ψυχής του Petrucciani, τόσο ωραίος και ο Fazil... Τι να πρωτοπώ. Μπράβο βρε Χρήστο, πολύ ωραία δουλειά! Μέσα στην τόση σαχλαμάρα και τις κραυγές, έχεις φτιάξει μια όαση πολιτισμού και ψυχής. Και ο γιός σου έχει πράγματι μπολιαστεί πολύ δημιουργικά από τον μπαμπά!
  Με εξέπληξαν επίσης πολύ ευχάριστα οι καταπληκτικές φωτογραφίες σου από χορευτικές παραστάσεις, καθώς και ο ενθουσιασμός που εξέφρασες για το χορό. Μη μου πεις ότι χοεύεις κιόλας... Καλή συνέχεια λοιπόν και θα είμαστε όλοι εδώ να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα ονειρικά, στα οποία γενναιόδωρα μας ταξιδεύεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θερμές ευχαριστίες Ιωάννα μου, για τα πολύ καλά σου λόγια και χαίρομαι που διαπιστώνω πως έχεις εκλεκτό γούστο και θαυμάσιες ευαισθησίες. Πιστεύω πως με αυτές τις αναρτήσεις, εξωτερικεύω, ή τουλάχιστον προσπαθώ,τις προσωπικές μου θέσεις γύρω από τη μουσική και ζητώ συνοδοιπόρους σε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι, για να χρησιμοποιήσω τη δική σου εκφραση. Από την άλλη, με γεμίζει χαρά να δίνω στους φίλους μου, ακόμα και σε άγνωστους ανθρώπους, τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μουσική που, ίσως, η σκληρή καθημερινότητα τους στερεί. Σε αυτή την προσπαθεια, παίζουν αποφασιστικό ρόλο και οι φωτογραφίες που δεν μπαίνουν τυχαία. Άλλωστε, και στο κείμενο υποδοχής, ειναι σαφής η άποψή μου: " Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με ΛΥΤΡΩΝΕΙ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή