Κείμενο υποδοχής

If I had to choose between music, dance or photography, I would choose all three, for I am enchanted with music, thrilled by dance and redeemed by photography!
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική, το χορό και τη φωτογραφία, θα επέλεγα και τις τρεις τέχνες. Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με λυτρώνει!...

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Του "Αγίου" Βαλεντίνου εμείς ... απεργούμε! Όχι στην ξενόφερτη κουλτούρα. "Εμείς γιορτάζουμε τον έρωτα 365 ημέρες το χρόνο εκτός από σήμερα".

5 σχόλια:

 1. Άτσα!
  Bάλε και το Stupid Cupid να παίζει...  http://www.youtube.com/watch?v=u2aJxkmDwBI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραίος ο επαναστάτης (υπόκρουση: "Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες")!! Δεν θα μας βάλουν και κανόνες στο πότε θα ερωτευόμαστε και στο πώς θα εκφραζόμαστε... Πολύ καλημέρα σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άρα γιορτάζεις .... 364 μέρες το χρόνο (φτιάξε το μπανεράκι από την αρχή).
  Ωραίος "επαναστάτης" είσαι .....
  Στα δύσκολα σε θέλω να ορθώνεις το παράστημα (λέμε τώρα)όχι στα αγαπολουλουδοκάρδουλα ....
  Άσε που δε συμφέρει να γιoρτάζεις 364 μέρες το χρονο. Ξέρεις πόσο θα σού στοιχίσουν .... 364 δωράκια ??? (Τίποτα, κύριοι του ΔΝΤ, μη δίνετε σημασία, πλάκα κάνουμε, φτωχοί άνθρωποι είμαστε ...)
  Άντε βρε, Happy Valentine's day και να χαίρεσαι ΟΛΑ τα κορίτσια που λιώνουν γιά σένα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εχω κανει τις υπερβασεις μου και τις ριζικες ανατροπες στο συστημα και εχω δημιουργησει ενα νεο status quo: Δεν κανω εγω τα δωρα αλλά αι γυναικες. Η 8 του Μαρτη είναι η εξαιρεση!!!!(και αλλες ... 360 ακομα, περιπου).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανατρίχιασα τώρα .... Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Χρήστος ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή