Κείμενο υποδοχής

If I had to choose between music, dance or photography, I would choose all three, for I am enchanted with music, thrilled by dance and redeemed by photography!
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική, το χορό και τη φωτογραφία, θα επέλεγα και τις τρεις τέχνες. Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με λυτρώνει!...

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Orchestra Bailam

Ορχήστρα Bailam
Την ορχήστρα Bailam την άκουσα τυχαία από ένα CD τους που έπεσε στα χέρια μου με  τον τίτλο “Non Occidentalizzati”. Πρόκειται για μια μπάντα, μια κομπανία  που ιδρύθηκε το 1988 στη Γένοβα από 6 άτομα. Λίγο από Βαλκάνια, λίγο από Ελλάδα, λίγο από Ισραήλ, λίγο από τ' Αραβικά μέρη, κατάφερε να έχει μια μουσικοθεατρική παρουσία που εντυπωσιάζει, αφού  εκπέμπει ζωντάνια, κέφι και ενέργεια και ξεσηκώνει τα πλήθη, όπου εμφανίζεται, παίζοντας διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά και συνθέσεις δικές της. Και πάει παντού, σε όλο τον κόσμο. Στο παραπάνω CD υπάρχουν και ελληνικά τραγούδια διασκευασμένα και αξίζει τον κόπο να τ' ακούσετε. Μια γεύση από τη δουλειά τής κομπανίας θα πάρετε από δυο κομμάτια που υπάρχουν εδώ στα players. Είναι απίθανοι όλοι τους!
            Apo Xeno Topo - Ekso Derthia                                               La Voce del Narghilè
Αν δεν βρίσκετε το CD στα εδώ δισκοπωλεία, δοκιμάστε εδώ στο Amazon
Για περισσότερα ψάξτε εδώ / Read More
Παίζουν οι:
Franco Minelli: Κιθάρες, έγχορδα, μπουζούκι, μπαγλαμά, ούτι, φωνητικά.
Luciano Ventriglia: Τύμπανα, debouka, φωνή.
Edmondo
Romano: Σοπράνο και άλτο σαξόφωνο, κλαρίνο, φλογέρες, γκάιντες.
Tommaso Rolando: Μπάσο.
Luca Montagliani: Ακορντεόν, φυσαρμόνικα.
Roberto Piga: Βιολί.
Συνεργάζεται μαζί τους η Roberta Alloisio.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου