Κείμενο υποδοχής

If I had to choose between music, dance or photography, I would choose all three, for I am enchanted with music, thrilled by dance and redeemed by photography!
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική, το χορό και τη φωτογραφία, θα επέλεγα και τις τρεις τέχνες. Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με λυτρώνει!...

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φωτογραφία της Εβδομάδας / Photo of the Week


























"...Ολα αυτά περί επαναδιαπραγμάτευσης ή ανατροπής του μνημονίου μοιάζουν με ευχολόγια, δεν στέκουν και τέλος πάντων δεν πρόκειται να αναιρεθούν επειδή έτσι φαντάζεται ο ένας και έτσι αναμένει ο άλλος".
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ "ΒΗΜΑ" (της όποιας κυβέρνησης, μην κολλάτε στο χρώμα που επιλέγει κάθε φορά που θα στηρίξει. Και χούντα μπορεί να στηρίξει. Και τα "αδελφά" ΝΕΑ, ακόμα και το "θαυματουργό" νερό του Καματερού, μπορούν να στηρίξουν. Είναι οι εφημερίδες της εκλεπτυσμένης δημοσιογραφικής ξεφτίλας).

 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.



3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!Ασφαλώς και δεν προσέχουμε τι ψηφίζουμε γι΄αυτό περνάμε τα δεινά μας και το νέο σώμα της βουλής έκρυβε τελικά περίεργες και καθόλου ευχάριστες εκπλήξεις. Ο δικομματισμός δεν έπρεπε να αγγίξει καν ούτε το 28% στο σύνολο του. Μιλάνε τώρα για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, όταν το μνημόνιο εξαγγέλθηκε την ΄Ανοιξη του 2010 από το Καστελόριζο μάλιστα δια στόματος Γιώργου Παπανδρέου, προσπαθώντας να πείσει το εύκολο θύμα, τον ελληνικό λαό πως δεν υπάρχει άλλη λύση, όταν ήδη ήταν πολύ αργά, εφόσον το Δημόσιο χρήμα είχε όχι απλά κατασπαταληθεί, αλλά κυριολεκτικά είχε γίνει συνολική ανάληψή του στο εξωτερικό από τους ίδιους τους κυβερνώντες. Με τη συμμετοχή των τραπεζιτών, Offshore εταιρειών και το μαύρο χρήμα κυκλοφορούσε ελεύθερα στους κύκλους των κεφαλαιοκρατών, απομιζόντας αποκλειστικά και μόνο τα εισοδήματα των εργαζόμενων και καταπατώντας τα δικαιώματα χρόνων, που αποχτήθηκαν με αγώνες, ιδρώτα και αίμα.. Θέλουν να μας επιβάλλουν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει και αυτό φαίνεται στις μάζες και στο λαό μας, τον εργασιακό μεσαίωνα. Μας ξεπουλάνε, μας εξαθλιώνουν κάθε μέρα που περνάει. Η πλουτοκρατία και η αστική τάξη, ευνοεί και ταίζει το φασισμό για να φοβίσει το κόσμο και να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή