Κείμενο υποδοχής

If I had to choose between music, dance or photography, I would choose all three, for I am enchanted with music, thrilled by dance and redeemed by photography!
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική, το χορό και τη φωτογραφία, θα επέλεγα και τις τρεις τέχνες. Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με λυτρώνει!...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η φωτογραφία της εβδομάδας / Photo of the Week

Όταν η τέχνη συναντά την τεχνολογία!
Ψάχνοντας κανείς, βρίσκει όμορφες και εντυπωσιακές εικόνες. Ιδού λοιπόν 4 πανέμορφες νατουραλιστικές φωτογραφίες . Περισσότερα μη με ρωτάτε. Υποθέτω ότι  φτιάχνονται με το NufSoft Nature Illusion Studio. Το μόνο στοιχείο που έχω, είναι πως το αρχείο είναι σε gif  και δεν είναι δικές μου. Όταν μάθω περισσότερα, θα σας πω. . Προς το παρόν, θαυμάστε την ομορφιά τους που στηρίζεται στη σύγχρονη τεχνολογία. 

(Σε περίπτωση που κάποια δημοσίευση θίγει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του προφίλ ή αφήστε το σχόλιό σας. Ευχαριστώ).

3 σχόλια:

  1. Ωραι τα παιχνιδια της θαλασσας δυστηχως δεν γνωρηζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο βρε Χρήστο! Πολύ εντυπωσιακό το animation των φωτογραφιών! Φανταστείτε δε και εφαρμογές του προγράμματος σε πολλών ειδών φωτογραφίες... (χιχι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να το μάθω αυτό το άθλημα του animation γιατί θα σκάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή